iphone-block

Please rotate your device

FAQ

Veelgestelde vragen:

Wat doen jullie precies ?
Wij organiseren hoofdzakelijk vrijgezellenfeesten door heel Europa. Ons basispakket bevat een vlucht met transfer, accommodatie en dag- en nachtactiviteiten.
Het samenstellen van een persoonlijk programma gebeurt via overleg tussen onze experts en de groep, ons aanbod is aanpasbaar aan jullie wensen. Over het algemeen geldt dat wij vanaf 3 diensten een attractieve offerte kunnen leveren.

 

Onze groep is verspreid over Nederland / de Benelux / Europa / de aarde : kunnen wij vanaf verschillende steden vertrekken ?
Natuurlijk, wij kunnen meerdere programma’s binnen het vrijgezellenfeest organiseren, zodat niemand thuis hoeft achter te blijven.

Kunnen wij een offerte ontvangen zonder vliegtickets ?
Geen probleem, het is jullie vrijgezellenfeest en jullie keuze. Onthoud wel dat wij als reisbureau alle licenties en verzekeringen hebben om optimale vluchten aan te bieden. Wanneer er problemen zijn met de luchtvaartmaatschappij dan zijn wij er voor jullie om een oplossing te vinden.

Kunnen wij de tijden kiezen voor de activiteiten ?
Bepaalde activiteiten hebben vaste tijden, zoals aangegeven in de omschrijving in de offerte. Voor de andere activiteiten is dit geen probleem, op voorwaarde dat wij schriftelijk bij de reservering het verzoek ontvangen en dit niet telkens verandert.

Hoe doe ik een offerte aanvraag ?
Zie hiervoor « Hoe het werkt »

Hoe kan ik betalen ?
Betaling per creditcard: Visa of Mastercard.

 

Moet ik als organisator het geld van de hele groep verzamelen ?
Geen paniek, je hoeft geen bank te spelen voor de groep. Bij de reservering kan je de betalingswijze aangeven. Het is mogelijk dat alle groepsleden per creditcard voor zichzelf betalen, zij ontvangen hiervoor een persoonlijke betalingslink.

Is een aanbetaling mogelijk ?

Dit is per geval verschillend => bespreek het direct met de adviseur van jouw aanvraag. Aangezien het programma pas 100% geboekt is na complete betaling, raden wij aan het totale bedrag te betalen. Dit kan een hoop stress en verrassingen voorkomen.

Hoe kan ik mijn programma aanpassen ?
Stuur ons een bericht op je persoonlijke Wall en wij zullen de aanpassing doorvoeren : het is niet nodig om een nieuwe offerte aanvraag voor het vrijgezellenfeest te doen !

 

Is het mogelijk om de vertrekdatum aan te passen ?
Geen zorgen, stuur ons een bericht op de Wall en wij zullen het snel aanpassen. Let op, dit is alleen mogelijk voor het reserveren, zodra er betaald en geboekt is kunnen wij dit niet meer veranderen !

 

Kunnen wij op het laatste moment nog een deelnemer toevoegen ?
Dat kan, wij zijn er om jullie te helpen en zullen alles in werking zetten voor een compleet vrijgezellenfeest. Laat het ons zo snel mogelijk weten zodat wij opzoek kunnen naar een vlucht en accommodatie voor de extra deelnemer.

 

Hoeveel offertes kan ik aanvragen ?
3 per persoon maximaal. Wanneer jullie opzoek zijn naar een aantrekkelijk prijsje en de bestemming staat niet vast, vraag direct om advies ! Voor een persoonlijk aanbod is het belangrijk om ons team goed te informeren over de wensen van de groep.

 

Bieden jullie bestemmingen aan die niet op de site te vinden zijn ?
Het hele jaar door werken wij aan ons aanbod en de belangrijkste bestemmingen staan daarom online. Echter kan het zijn dat jullie opzoek zijn naar een bestemming die voor de Nederlandse markt bijzonder is. Wij zijn in Frankrijk opgericht en hebben hier dan ook het meest veelzijdige aanbod : www.crazy-evg.com. Wanneer op onze Franse website bestemmingen staan die de groep erg interesseren, bespreek dan de mogelijkheden met de Nederlandse adviseur.

Wij vonden andere activiteiten / restaurants / hotels, kunnen jullie deze voor ons contacteren ?
Onze toegevoegde waarde is dat wij altijd alle diensten testen om de kwaliteit voor onze groepen te kunnen garanderen. Wanneer wij een dienst niet kennen kunnen wij deze niet bieden, omdat dit tegen ons beleid is.

 

Wij zoeken een halal, koosjer, vegetarisch, kannibalistisch restaurant… kunnen jullie ons helpen ?
Crazy-Vrijgezellenfeesten werkt al jaren met dit soort verzoeken. Ook al is niet alles online te vinden, wanneer jullie het communiceren, kunnen wij jullie van dienst zijn !

 

Hoe contacteer ik jullie ?
Per mail op contact@crazy-vrijgezellenfeesten.com, via de « Mijn aanvraag aanmaken » knop, of per telefoon op +3185 8887815

 

Hoe bevestig ik mijn offerte ?
Zie hiervoor « Hoe het werkt »

Zijn wij verplicht 2 nachten te blijven ?

Nee, al onze vrijgezellenfeesten zijn op maat… zolang de vlucht het toelaat! Sommige bestemmingen zijn alleen van vrijdag tot zondag bereikbaar, omdat er geen 24-uur vluchten beschikbaar zijn.

Kan ik mijn eigen pakket samenstellen ?
De pakketen op onze site zijn voorbeelden van weekenden die wij op een bestemming aanbieden. Jullie vrijgezellenfeest is compleet naar wens van de groep samen te stellen.

Is het mogelijk om slechts één activiteit te boeken ?
Wij werken met een minimum van 3 diensten per groep. Last-minute kan het zijn dat wij slechts 1 of 2 activiteiten kunnen bieden, maar normaal gesproken bieden wij complete programma’s.

Spreken de gidsen ook Nederlands ?
Helaas zijn er weinig scholen over de grens met Nederlands in het vakkenpakket. In onze Nederlandse en Vlaamse bestemmingen is het geen probleem, maar verder van huis wordt het toch echt Engels.

 

Staat de gids het hele weekend tot onze beschikking ?
In onze Oostelijke bestemmingen staat zij het hele weekend voor jullie klaar : fysiek tijdens de activiteiten en per telefoon tijdens jullie rust momenten. Eerlijk gezegd is dit een enorme service, deze dames maken heel wat mee met alle feestende vrijgezellenfeest groepen.

Wordt de activiteit vergoed wanneer wij niet op komen dagen ?
Het is onmogelijk om last minute te annuleren ! Onze partners hebben de activiteiten voor jullie gereserveerd en wanneer er dan niemand komt is er geen terugbetaling mogelijk.

 

Ik heb al betaald, maar ik kan toch niet mee, met wie moet ik contact opnemen ?
Wij verwijzen je naar de Algemene Voorwaarden om te weten of een terugbetaling aan de orde is. Wanneer dit het geval is, neem dan contact op met contact@crazy-voyages.com. Vergeet daarnaast niet om te zoeken naar een vervanger, vaak lost dit het probleem op !

Kan ik zelf mijn stripper uitkiezen ?
Natuurlijk kun je jouw fysieke voorkeuren met ons delen en in het bijzonder die van de bruidegom. Helaas is het niet mogelijk om een catalogus aan te vragen met een overzicht van al het vrouwelijk schoon. Bijna alle dames hebben echter overeenkomsten: ze zijn mooi, plezierig en zorgen voor een goede stemming !

Zijn er nog vragen ?
Aarzel niet om telefonisch contact met ons op te nemen, elke werkdag van 10:00 tot 19:00 op +3185 8887815.