iphone-block

Please rotate your device

Crazy-Vrijgezellenfeest in 66 minutes !

Wij zijn opgericht in Frankrijk en hebben daar ook de meeste persberichten. Ons excuus voor het gebrek aan veelvoud in Nederlandse berichten. 

Het team van 66 minuten heeft een groep die onze service genoten heeft begeleid en gefilmd. De organistor slaagt erin om, ondanks gecompliceerde toekomstige echtgenote, een Crazy-Vrijgezellenfeest voor de bruidegom op touwen te zetten. 

De groep vliegt naar Krakau in Polen, waar zij opgewacht worden door een lokale reisbegeleidster en een speciale luchthaventransfer ontvangen ... wat volgt zijn diverse activiteiten zoals schieten en een nacht in de top clubs.

De hieropvolgende documentaire bevat een vrijgezellenfeest in Budapest, de beste locatie voor onze klanten.

Simpelweg op de afbeelding drukken om het bericht te zien.

 
 

Crazy-Vrijgezellenfeest in Capital !

Capital heeft in mei 2013 een catalogus gepubliceerd met 100 manieren voor bedrijven om zichzelf te verbeteren en wie verscheen op de cover? Geen verrassing, wij zijn het ! :)

Een klein succes ter illustratie, beschrijft het begin van onze geschiedenis:
"Een Telecom ingenieur, een HEC en een ontwerper: in 2009 zetten deze feestende vrienden in op verbazingwekkende weekenden. De nieuwelingen hadden een studio in onderpand gezet voor een licentie van hun reisbureau. Vrijgezellenfeesten voor mannen, kennismaken met de Kalashnikov in Boedapest, glijden op de Dune du Pilat.
 
Doelstelling omzet in 2013 : 2,5 miljoen euro (voor de nieuwsgierigen: het werd bereikt!)
 
Het artikel is te downloaden wanneer u op de afbeelding klikt.