iphone-block

Please rotate your device

Stap 1 : Een offerte aanvraag doen

Na het selecteren van een bestemming kan je een pakket kiezen of zelf een programma samenstellen. Er wordt je gevraagd enkele gegevens omtrent het vrijgezellenfeest in te vullen om de offerteaanvraag af te ronden.

 

> Het is belangrijk de datum en het aantal personen correct in te vullen, omdat dit van invloed kan zijn op de prijs van het vrijgezellenfeest.  
Wij bieden jullie groep een offerte op basis van de ingevoerde voorkeuren qua vlucht, accommodatie, dag- en nachtactiviteiten.
> Wij kunnen een maximum van 3 verschillende offertes bieden op basis van de offerteaanvraag.

 

Alle offertes zijn op maat.

 

In het geval jullie de accommodatie en vlucht al zelf geregeld hebben kunnen wij nog steeds een dag- en nachtprogramma aanbieden: doe hiervoor een offerte aanvraag, maar er geldt nu een minimum van 3 activiteiten.

 
 

Stap 2 : Het team van Crazy-Vrijgezellenfeesten doet de groep een voorstel

> Het aanbod is op maat gemaakt, afhankelijk van de vluchtprijs en de beschikbaarheid van de activiteiten.
> Je ontvangt een complete offerte met een prijs per persoon.
> Je kunt: het aanbod bewerken, delen met de groep, vragen en opmerkingen achterlaten op de commentaar Wall, of ons bellen om het vrijgezellenfeest te bespreken en te verfijnen.
> Je kunt ook vragen om meerdere programma’s binnen het vrijgezellenfeest, wanneer er bijvoorbeeld verschillende vluchten of activiteiten van toepassing zijn op de groepsleden.

 

Let goed op: hoe langer er wordt gewacht met het reserveren van het Crazy-Vrijgezellenfeest, hoe hoger de kans dat de vluchtprijzen en/of de activiteiten beschikbaarheid verslechtert!

 
 

Stap 3 : Het vrijgezellenfeest bevestigen en betalen

> Wanneer je het programma reserveert, checkt het team van Crazy-Vrijgezellenfeesten of de prijzen en de beschikbaarheid van de vluchten nog niet veranderd zijn sinds de laatste offerte publicatie.
> Bij het reserveren kan je de gewenste betalingsvoorwaarde kiezen: één persoon betaalt voor de hele groep, iedereen betaalt zijn eigen deel, de kosten voor de bruidegom wordt over de groep verdeeld, of er is een specifieke verdeling.
> Alle betalingen worden online gedaan per creditcard op een door de CIC bank beveiligde ruimte. Onze site is uitgerust met een 3D Secure beveiligingssysteem.
> Naar aanleiding van de bevestiging stuurt het team van Crazy-Vrijgezellenfeesten jullie een geldige betalingslink die voor 24 uur geldig is met de lage prijs garantie.
> De timer loopt voor 24 uur en de betalingstabel is zichtbaar voor iedereen op elk moment van de dag.
> Wanneer niet de complete groep binnen de gestelde tijd betaald dan zijn er verschillende opties:

 

  1. De groepsleden die niet betaald hebben annuleren hun deelname aan het programma en de prijs moet aangepast worden (er zal een balans te betalen zijn door de andere deelnemers van het vrijgezellenfeest).
  2. Deze groepsleden willen nog deelnemen, maar waren te laat met betalen. Wij vragen hen in dit geval zo snel mogelijk contact met ons op te nemen : wij kunnen de prijs en de beschikbaarheid van de vlucht en het programma niet meer voor 100% garanderen.

 

Het is dus belangrijk om te betalen binnen 24 uur om de groep het beste programma tegen de laagste prijs te kunnen bieden. 

 
 

Stap 4 : Het Roadbook en de vliegtickets voor het vrijgezellenfeest

> Zodra alles geregeld is, wordt het vrijgezellenfeest gevalideerd en definitief bevestigd.


> Jullie ontvangen het Roadbook, de vliegtickets en de tips van onze experts voor het perfecte vrijgezellenfeest. Dit alles ontvangen jullie één week voor vertrek in het persoonlijke account. Wij vragen jullie deze documenten te downloaden, uit te printen en mee te nemen op het vrijgezellenfeest!

 

Het team van Crazy-Vrijgezellenfeesten is natuurlijk beschikbaar per telefoon of mail als er nog praktische vragen zijn voor vertrek.

 
 

Stap 5: Het delen van de belevenissen van de groep op het vrijgezellenfeest

Wij zijn altijd benieuwd naar de ervaringen van de groep na terugkomst van jullie Crazy-Vrijgezellenfeest!