iphone-block

Please rotate your device

Website

CRAZY VOYAGES SAS

Reis bureau licencie
n° : IM 094100017
8 rue du Faubourg Poissonnière
75010 Parijs
Frankrijk

 
 

Publicatie directie

Crazy-Voyages SAS

 
 

Creatief directeur

Komunik Design

Creatief directeur 

http://www.komunikdesign.com

 
 

Ontwikkeling en hosting

Equinoa

Interactieve oplossingen
11 bis, rue de Bachaumont
75002 Parijs
http://www.equinoa.com

 
 

Intellectueel eigendom

Deze site en de inhoud ervan zijn beschermd door de wet van 11 maart 1957. Elke weergave of reproductie, geheel of gedeeltelijk, zonder de toestemming van CRAZY VOYAGES SAS is onwettig (eerste paragraaf van artikel 40). Deze weergave of reproductie, door welk procedé ook, vormt een inbreuk en wordt bestraft door artikel 425 en verder van het voormalige Wetboek van Strafrecht.

Het is verboden om een foto van deze site te gebruiken op een andere website. Alle foto's van deze site worden beschermd. Geen distributie is toegestaan zonder kennis van- en het verkrijgen van de toestemming van CRAZY VOYAGES SAS. Voor vragen kunt u contact opnemen met de afdeling Communicatie CRAZY VOYAGES SAS:

contact@crazy-voyages.com

Bescherming van persoonsgegevens

U kunt een bezoek aan deze site brengen zonder enige persoonlijke informatie over uzelf af te hoeven geven. De site www.crazy-voyages.nl  maakt geen gebruik van methoden die het mogelijk maken om onzichtbaar persoonsgegevens te verzamelen.

Op de site www.crazy-voyages.nl  kunt u e-mails sturen naar CRAZY VOYAGES SAS. Ook informatie over u, uitgezonden in dit geval, is uitsluitend bedoeld voor CRAZY VOYAGES SAS. Deze informatie zullen wij nooit overgedragen aan derden zonder uw toestemming.

Ten slotte, in overeenstemming met de wet "en Vrijheden", hebt u recht op toegang, wijziging, rechtzetting en verwijdering van gegevens over uzelf (artikel 34 van de wet "Informatie en Vrijheden" van 6 januari 1978 ). Om dit te doen, kunt u een email naar ons sturen: contact@crazy-voyages.com