iphone-block

Please rotate your device

  1. VRIJGEZELLENFEESTEN
  2. >
  3. Boekarest
  4. >
  5. Club + Flessen

Club + Flessen

54 €*
*Per persoon, op basis van 10 deelnemers

Inhoud

  • Toegang voor de hele groep in een van de beste clubs in de stad
  • De hulp van onze lokale gids voor het verkrijgen van een mooie tafel
  • 2 flessen voor een groep tot 8 personen
  • 3 flessen voor groepen van 9 tot 12 personen
  • 4 flessen voor 13 tot 16 personen

Club + Flessen in Boekarest : Presentatie


Crazy-Voyages vrijgezellenfeest Boekarest Crazy-Voyages vrijgezellenfeest Boekarest Crazy-Voyages vrijgezellenfeest Boekarest Crazy-Voyages vrijgezellenfeest Boekarest Crazy-Voyages vrijgezellenfeest Boekarest Crazy-Voyages vrijgezellenfeest Boekarest

Clubbing in Boekarest moet je meegemaakt hebben: donderdag, vrijdag en zaterdag zijn heilig en de beste clubs in de stad organiseren elk weekend steeds gekkere feestjes. De beste manier om ervan te genieten is ongetwijfeld door een tafel te reserveren incl. flessen, een avond als VIP met je vrienden doorbrengen.

Onze gids zal u helpen om uw tafel te reserveren. Waarschuwing: reserveren in de meeste van onze partner clubs kan gegarandeerd tot maximaal 0:30, dus kom niet te laat! De clubs zijn  elk weekend vol en daarom is het noodzakelijk om vooraf te reserveren en op tijd te zijn voor de grote avond!
 
We werken samen met de top 4 clubs in de stad. Wij selecteren de club op beschikbaarheid op het moment van boeking.
 
Opgelet heren: hoewel toegang is gegarandeerd is het nog wel van belang enige beleefdheid te tonen en een nette outfit is noodzakelijk! Laat duidelijk zijn dat niet alles kan, in korte broek en slippers aankomen is geen goede strategie om binnen te kunnen komen. Juiste kleding zal u helpen om een gezellige avond te krijgen :)
Boekarest
10 people
2 nachten
Departure :
Budget : 250€ pp

Activities


Add activity

Accommodation


Add accommodation

Something else ?