iphone-block

Please rotate your device

  1. VRIJGEZELLENFEESTEN
  2. >
  3. Madrid
  4. >
  5. Hostel

Hostel

35 €*
*Per persoon, op basis van 10 deelnemers

Inhoud

  • Een of meerdere kamers met eigen badkamer in het centrum van de stad
  • Bars en restaurants in de buurt
  • Bedlinnen en handdoeken inbegrepen

Hostel in Madrid : Presentatie


vrijgezellenfeest Madrid accommodatie Crazy-Voyages vrijgezellenfeest Madrid accommodatie Crazy-Voyages vrijgezellenfeest Madrid accommodatie Crazy-Voyages

Een hostel is vrij moeilijk te vinden in Madrid, we hebben onze zoektocht gericht op het vinden van een gunstige ligging van de hostels, waar u zeker kunt zijn van een warm welkom.

Onze hostels zijn gevestigd in het hart van de stad, vlak bij de Sol of de Place Mayor en de belangrijkste toeristische gebieden. Er zijn bars en restaurants in de buurt en andere delen van de stad zijn gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer.

Onze hostels worden gebruikt door groepen jongeren om ervoor te zorgen dat er altijd een feeststemming heerst. U beschikt over een privékamer of kamers voor uw groep, dus het zal alleen jij en je vrienden zijn die het hoeven te delen.

De kamers zijn slaapzalen en er kunnen vier tot tien personen slapen in stapelbedden in ware hostel stijl. Wij raden deze voordelige accommodatie aan voor diegenen die niet te veel van hun budget willen besteden aan de overnachtingen en des te meer over houden voor de activiteiten – Je zult er immers veel tijd slapend doorbrengen en je bent er uiteindelijk om een feest te bouwen met de bruidegom en al zijn vrienden.

De hostels zijn 24 uur per dag geopend en zijn volledig veilig.

Madrid
10 people
2 nachten
Departure :
Budget : 250€ pp

Activities


Add activity

Accommodation


Add accommodation

Something else ?