iphone-block

Please rotate your device

  1. VRIJGEZELLENFEESTEN
  2. >
  3. Barcelona
  4. >
  5. Appartement

Appartement

66 €*
*Per persoon, op basis van 10 deelnemers

Inhoud

  • Appartementen in Barcelona
  • Appartementen voor 4 tot 6 personen in hetzelfde gebouw, er zijn ook grotere appartementen in dit gebouw gevestigd, die plaats bieden aan maximaal 14 personen.
  • De appartementen kunnen worden aangepast aan de grootte van uw groep.
  • Bedlinnen en handdoeken inbegrepen
  • Inclusief schoonmaak

Appartement in Barcelona : Presentatie


Vrijgezellenfeest accommodatie Barcelona Crazy-Voyages Vrijgezellenfeest accommodatie Barcelona Crazy-Voyages Vrijgezellenfeest accommodatie Barcelona Crazy-Voyages Vrijgezellenfeest accommodatie Barcelona Crazy-Voyages Vrijgezellenfeest accommodatie Barcelona Crazy-Voyages

Onze appartementen zijn allemaal gunstig gelegen. Ze zijn comfortabel en goed uitgerust zodat we zeker weten dat u zich er thuis zult voelen. Houd er rekening mee dat de appartementen alleen beschikbaar zijn voor een verblijf van minimaal twee nachten. Je kunt vanaf 14:00 uur inchecken en je moet uitchecken tussen 11:00 en 12:00 uur.

Een borg van 200 à 300 euro (afhankelijk van de grootte van het appartement) moet betaald worden wanneer u aankomt en dit zal aan u worden geretourneerd bij vertrek, indien alles in orde is.

Onze appartementen hebben 2 tot 5 kamers. Voor grote groepen (meer dan 10 personen) is het belangrijk om van te voren te boeken omdat de grote appartementen erg populair zijn.

Beddengoed, handdoeken en schoonmaak zijn allemaal inbegrepen, zo krijgt u wat meer ruimte in uw koffer en dit maakt het weer minder gedoe voor u.

Barcelona
10 people
2 nachten
Departure :
Budget : 250€ pp

Activities


Add activity

Accommodation


Add accommodation

Something else ?