iphone-block

Please rotate your device

  1. VRIJGEZELLENFEESTEN
  2. >
  3. Barcelona
  4. >
  5. Hostel

Hostel

40 €*
*Per persoon, op basis van 10 deelnemers

Inhoud

  • Een of meer kamers met eigen badkamer in ons hostel
  • Bedlinnen inbegrepen - handdoeken zijn beschikbaar voor 2 euro
  • Inclusief ontbijt

Hostel in Barcelona : Presentatie


Vrijgezellenfeest accommodatie Barcelona Crazy-Voyages Vrijgezellenfeest accommodatie Barcelona Crazy-Voyages Vrijgezellenfeest accommodatie Barcelona Crazy-Voyages Vrijgezellenfeest accommodatie Barcelona Crazy-Voyages Vrijgezellenfeest accommodatie Barcelona Crazy-Voyages Vrijgezellenfeest accommodatie Barcelona Crazy-Voyages Vrijgezellenfeest accommodatie Barcelona Crazy-Voyages

Er zijn bars en restaurants in de buurt en andere delen van de stad zijn gemakkelijk te bereiken met behulp van het openbaar vervoer.

Onze hostels worden gebruikt door groepen jonge mensen, dit zorgt ervoor dat er altijd een feeststemming heerst. U beschikt over een privékamer of kamers voor uw groep, dus het zal alleen jij en je vrienden zijn.

De kamers zijn slaapzalen en er kunnen vier tot tien personen slapen in stapelbedden in ware hostel stijl. Wij raden deze voordelige accommodatie aan voor diegenen die meer van hun budget willen besteden aan de activiteiten en het uitgaan – veel van de tijd zul je er toch alleen slapend doorbrengen - je bent er tenslotte om van de stad en het vrijgezellenfeest te genieten!

De hostels zijn 24 uur per dag geopend en zijn volledig veilig.

Barcelona
10 people
2 nachten
Departure :
Budget : 250€ pp

Activities


Add activity

Accommodation


Add accommodation

Something else ?