100% refund in case of cancellation for all new bookings

iphone-block

Please rotate your device

  1. VRIJGEZELLENFEESTEN
  2. >
  3. Barcelona
  4. >
  5. Kroegentocht

Kroegentocht

10 €*
*Per persoon, op basis van 10 deelnemers

Inhoud

  • Onze gids begeleidt u naar de beste bars in de stad
  • Onze gids staat voor ongeveer 4 uur tot uw beschikking, we werken altijd met leuke jonge dames als gids
  • De bartour gaat tussen 22 en 23 uur van start op de afgesproken plaats op de Ramblas

Kroegentocht in Barcelona : Presentatie


Vrijgezellenfeest activiteit Barcelona Crazy-Voyages Vrijgezellenfeest activiteit Barcelona Crazy-Voyages Vrijgezellenfeest activiteit Barcelona Crazy-Voyages Vrijgezellenfeest activiteit Barcelona Crazy-Voyages Vrijgezellenfeest activiteit Barcelona Crazy-Voyages Vrijgezellenfeest activiteit Barcelona Crazy-Voyages Vrijgezellenfeest activiteit Barcelona Crazy-Voyages Vrijgezellenfeest activiteit Barcelona Crazy-Voyages Vrijgezellenfeest activiteit Barcelona Crazy-Voyages

We hebben geen speciale deals bij de bars, maar onze gids weet waar je moet zijn voor een gezellige en geslaagde avond. Als u bepaalde wensen heeft zal ze de groep daar graag mee naartoe nemen. We raden u aan om in het gebied rond de Olympische Haven te verblijven, waar zoveel bars zijn dat we gerust durven zeggen dat er voor elk wat wils is! Het is ook handig omdat het in de buurt is van goede nachtclubs waar u de avond goed voort kunt zetten en mooi af kunt sluiten.

Maar de gids kan u ook meenemen naar de oude stad (de Ravel, Gotico, en Born districten), waar je kunt proeven van de goede atmosfeer, en voor als jullie nog honger hebben, kunnen jullie er nog heerlijke tapas bestellen met wat lekkere drankjes.

Let op: de kroegentocht is niet inclusief gratis drank – dit komt voor eigen rekening

Barcelona
10 people
2 nachten
Departure :
Budget : 250€ pp

Activities


Add activity

Accommodation


Add accommodation

Something else ?